Welkom op de website van Bos Recycling

Wij zijn gespecialiseerd in handel, opslag en transport van ferro en non-ferro metalen, ijzersloopwerken en containerverhuur. Op onze site geven wij u een indruk van het vele wat wij u kunnen bieden. Wij zijn gevestigd aan de Milieuboulevard te Groningen.

BOS RECYCLING VERHUURT OOK CONTAINERS VOOR BOUW- EN SLOOPAFVAL

Nieuws

Bos Recycling neemt deel aan Amstel Gold Race

Bedrijventeam Bos Recycling B.V. neemt deel aan de Amstel Gold Race. Harry Bode neemt met nog drie fanatiekelingen deel aan de toerrit van 150 km. Wij wensen ze veel succes en fietsplezier. Voor meer informatie. zie: www.amstel.nl/amstelgoldrace/

Lees meer

Bos Recycling actief bij Ringweg Zuid

Ook Bos Recycling is vanaf het begin betrokken bij de werkzaamheden bij Ringweg Zuid Groningen van Combinatie Herepoort. Zie voor meer informatie over de veranderingen aan Ringweg Zuid https://www.aanpakringzuid.nl/

Lees meer

Schroot en metaal

Metalen worden gerecycled. Dat geldt niet alleen voor de ferro-metalen (de diverse ijzersoorten), maar ook voor de non-ferro metalen, zoals koper, aluminium, roestvrijstaal, speciale legeringen en de metalen uit accu’s.

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval is afval dat vrijkomt tijdens bouw- en sloopwerkzaamheden. Bijvoorbeeld puin, stenen, tegels, dakpannen, beton en metaal.

Elektronika/schroot

Bos Recycling biedt complete diensten voor recycling van elektronika aan. Al onze ingenomen electronische apparaten c.q. materialen worden volgens de WEEE-richtlijnen (Waste Electrical and Electronic Equipment) verwerkt en gerecycled.
Sloop en demontage

Sloop en demontage

Alle door Bos uit te voeren sloop of demontage werken beginnen met de specifieke wensen van de klant, een goede voorbereiding en planning.